ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 10 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2020  

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΦΚΑ (Πρώην ΤΑΑΠΤΓΑΕ) εξέδωσε επιτέλους οδηγία σήμερα 22/6/2020 για την διαδικασίας υποβολής αιτήσεων ασφαλισμένων του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ – ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ για συμμετοχή των παιδιών στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα  2020 σε παιδικές Κατασκηνώσεις της επιλογής τους.

Δικαίωμα συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν ασφαλισμένα παιδιά του π. Τομέα τα οποία είναι ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Σε συνέχεια της ενημέρωσης από το ΤΑΥΤΕΚΩ με θέμα «Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2020» θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σύμφωνα με το e – ΕΦΚΑ:

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο (1/7/2020-15/7/2020) για τα έμμεσα μέλη ηλικίας 6 έως 16 ετών συγκεκριμένων κατηγοριών ασφαλισμένων και συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ καθώς και των παιδιών των εργαζομένων στον e-ΕΦΚΑ. Ειδικότερα πρόκειται για τα παιδιά δικαιούχων ασφαλισμένων 15 τέως Ταμείων που έχουν ενταχθεί στον e-ΕΦΚΑ (τ. ΤΑΥΤΕΚΩ κτλ), όπως προβλέπεται από τις αντίστοιχες καταστατικές διατάξεις, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν ασφαλιστική ικανότητα και δεν έχουν δικαίωμα της παροχής από οποιονδήποτε άλλο Φορέα για το έτος 2020.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται μέχρι την Παρασκευή 26/6/2020, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ 2020 κατόπιν πιστοποιημένης πρόσβασης με τους κωδικούς του TAXIS και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν μέχρι 5 κατασκηνώσεις με σειρά προτεραιότητας. 

Λόγω της φετινής μείωσης των προσφερόμενων από τις κατασκηνώσεις θέσεων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊου, σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης οι αιτήσεις θα μοριοδοτηθούν με βάση το ύψος του πραγματικού οικογενειακού εισοδήματος από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΑΑΔΕ. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα είναι διαθέσιμα την Τρίτη 30/6/2020 οπότε και όσοι έχουν υποβάλει αίτηση θα λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή.  Ακολούθως την Πέμπτη 2 Ιουλίου θα ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων για τις 3 επόμενες  περιόδους καθώς και για την 5η περίοδο (1-15 Σεπτεμβρίου) που αφορά σε παιδιά με Αναπηρία.

Οι συνάδελφοι που έχουν ασφαλίσει τα παιδιά τους στο Ταμείο και επιθυμούν αυτά να συμμετάσχουν σε κάποια κατασκήνωση, θα ακολουθήσουν ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ τις οδηγίες.

(Προσοχή στις προθεσμίες αποστολής , στα δικαιολογητικά και στην συμπλήρωση των εγγράφων)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.

Για τους συναδέλφους που δεν έχουν ασφαλίσει τα παιδιά τους στο παραπάνω Ταμείο, και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποια κατασκήνωση και για μία μόνο περίοδο (15 ημερών), έχουμε ήδη ενημερώσει με προγενέστερο ηλεκτρονικό μήνυμα και η προθεσμία αποστολής της δήλωσης για αυτούς είναι έως και τις 26/6/2020 για να ενημερώσουμε κι εμείς με την σειρά μας την Τράπεζα.

Η Τράπεζα μας, σύμφωνα με το άρθρο 4, παράγραφο γ΄ της Κλαδικής Σ.Σ.Ε. ΟΤΟΕ –    Τραπεζών 2007, τους χορηγεί κατασκηνωτικό επίδομα μέχρι του ποσού των 724 € ανά έτος και ανά τέκνο.

  ΔΗΛΩΣΗ

 

Ονομ/μο Εργαζόμενου :      ________________________________             

 

Κατάστημα:_____________________________

 

Κατασκήνωση :_________________________________        Περίοδος 1η □       2η □       3η

 

Αριθμός Παιδιών :_________________Όνομα και ηλικία Παιδιών________________________________

                                                          

                                                                        

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας
Κλείσιμο