ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 6 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2021

Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΦΚΑ (Πρώην ΤΑΑΠΤΓΑΕ) εξέδωσε επιτέλους οδηγία σήμερα 15/6/2021 για την διαδικασίας υποβολής αιτήσεων ασφαλισμένων του πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ – ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ για συμμετοχή των παιδιών στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2021 σε παιδικές Κατασκηνώσεις της επιλογής τους.
Δικαίωμα συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν ασφαλισμένα παιδιά του π. Τομέα τα οποία είναι ηλικίας από 6 έως 16 ετών.
Αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική αίτηση σας θα βρείτε στο κείμενο του ηλεκτρονικού μας μηνύματος και η αίτηση θα γίνει στο https://www.gov.gr/…/programmata-kataskenoseon-eephka με κωδικούς TAXISNET.
Μέσα στην εφαρμογή υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τις προθεσμίες και την λίστα των κατασκηνώσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του 2021. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει σήμερα 15/6/2021.
Λόγω της φετινής μείωσης των προσφερόμενων από τις κατασκηνώσεις θέσεων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης οι αιτήσεις θα μοριοδοτηθούν με βάση το ύψος του πραγματικού οικογενειακού εισοδήματος από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΑΑΔΕ. Όσοι έχουν υποβάλει αίτηση θα λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν δηλώσει με τις οδηγίες για την εκτύπωση της κάρτας κατασκηνωτή.
Οι συνάδελφοι λοιπόν που έχουν ασφαλίσει τα παιδιά τους στο Ταμείο και επιθυμούν αυτά να συμμετάσχουν σε κάποια κατασκήνωση, θα ακολουθήσουν ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ τις οδηγίες.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.
Για τους συναδέλφους που δεν έχουν ασφαλίσει τα παιδιά τους στο Ταμείο, και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποια κατασκήνωση και για μία μόνο περίοδο (15 ημερών), να συμπληρώσουν την παρακάτω δήλωση έως και τις 25/6/2021 και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο sepasyt@otoe.gr για να ενημερώσουμε κι εμείς με την σειρά μας την Τράπεζα.
Η Τράπεζα μας, σύμφωνα με το άρθρο 4, παράγραφο γ΄ της Κλαδικής Σ.Σ.Ε. ΟΤΟΕ – Τραπεζών 2007, τους χορηγεί κατασκηνωτικό επίδομα ανά έτος και ανά τέκνο.
Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση όσο αφορά τα μη ασφαλισμένα παιδιά.
Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας
Κλείσιμο