ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 9 ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας δεν θα μπορούσε να μείνει απλός παρατηρητής του δράματος των πυρόπληκτων συμπατριωτών μας.

Κατόπιν τούτου σας καλούμε να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση χρημάτων που οργανώνουμε, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εθνική μας αλληλεγγύη και τον πατριωτισμό που μας χαρακτηρίζει.

Παρακαλούμε όποιος συνάδελφος μπορεί και επιθυμεί να συμμετάσχει στην παραπάνω προσπάθεια μπορεί να καταθέσει χρήματα στο   DE 30000307143-3 του Συλλόγου μας έως και την 30/08/2021.

Η παραπάνω προσπάθεια εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια του συνόλου των Ελλήνων για την επούλωση των μεγάλων πληγών που άνοιξαν οι πυρκαγιές στους συμπατριώτες μας, εκφράζοντας κι εμείς με την σειρά μας την αλληλεγγύη μας σε όλους, τις ευχαριστίες μας στους Πυροσβέστες μας,  αλλά και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τις ανθρώπινες απώλειες.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι ο Δήμος Ηρακλείου καθώς και πλήθος Δήμων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Ενοριών- Εκκλησιών, Εθελοντικών ομάδων και Φορέων έχουν ορίσει σημεία συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης  και φαρμάκων με σκοπό την αποστολή τους στους πληγέντες και όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί εκεί και να προσφέρει ότι επιθυμεί.

Όλες αυτές οι στιγμές αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αγάπης που δείχνουμε για τους συνανθρώπους μας , είναι το μεγαλύτερο σημάδι ελπίδας για αυτό τον τόπο.

 Μακάρι να ήμασταν πάντα έτσι μονιασμένοι, όλα θα ήταν πιο εύκολα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για τον Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                  Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας
Κλείσιμο