ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 9 – 12η Εκδρομή Φαράγγι Σαμαριάς

Συνάδελφοι,

Η διοργάνωση της εκδρομής στη Σαμαριά, αποτελεί πλέον θεσμό, για το Σύλλογό μας. Για 12η φορά τα τελευταία χρόνια, ο ΣΕΠΑΣΥΤ διοργανώνει άλλη μία απόδραση από την καθημερινότητα.

Για φέτος επιλέχθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο (4, 5 και 6) του Οκτωβρίου.

Από Παρασκευή απόγευμα λοιπόν και μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ξεκινάμε ένα οδοιπορικό από το μαγευτικό οροπέδιο του Ομαλού, συνεχίζουμε στο επιβλητικό Φαράγγι της Σαμαριάς και καταλήγουμε στα κρυστάλλινα νερά της Αγίας Ρουμέλης.

Πρόγραμμα εκδρομής

Παρασκευή

Αναχώρηση στις 17:30. Αφήνουμε τα οχήματα στο φυλασσόμενο παρκινγκ στο κτίριο της Ικάρου.  Άφιξη περίπου στις  21:00 στον Ομαλό. Τακτοποίηση στα δωμάτια, φαγητό στην ταβέρνα και βόλτα στο Οροπέδιο.

Σαββάτο

Πρωινό στην Ταβέρνα και αναχώρηση στις 8:15π.μ. με το λεωφορείο,  για την είσοδο του Φαραγγιού. Διασχίζουμε το φαράγγι χωρίς βιασύνη, έτσι ώστε να το απολαύσουμε στο μέγιστο.

Φτάνοντας στην Αγία Ρουμέλη, τακτοποιούμαστε στα δωμάτια και δίνουμε νέο ραντεβού στην παραλία και στις ταβέρνες.

Κυριακή

Προαιρετική εκδρομή (09,00’π.μ.) στο κάστρο της Αγίας Ρουμέλης (περίπου 20’ ανάβαση).

Check out δωματίων στις 12:00 και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση με το καραβάκι, στις 17:30 για την Χώρα Σφακίων, που θα μας περιμένει το λεωφορείο της επιστροφής. Για όποιους επιθυμούν να επισκεφτούν το Λουτρό και την Χώρα Σφακίων νωρίτερα, υπάρχουν άλλα 2 δρομολόγια πλοίου από την Αγία Ρούμελη, με αναχώρηση στις 8:30 και 11:30 αντίστοιχα και θα τους παραλάβουμε κατά της επιστροφή μας.

Κόστος Εκδρομής

Λεωφορείο. Το κόστος της μεταφοράς και επιστροφής δεν είναι προκαθορισμένο και θα κυμανθεί κατ’ εκτίμηση γύρω στα 20€ – 23€, συνολικά. Οι συνάδελφοι από τους Νομούς Ρεθύμνου και Χανίων θα επικοινωνήσουν μαζί μας για το σημείο συνάντησης (οι συνάδελφοι δεν θα επιβαρυνθούν με έξοδα μεταφοράς).

Ομαλός . Το κόστος διαμονής στο Οροπέδιο του Ομαλού έχει ως εξής:

Το  κόστος της κλίνης ανέρχεται σε  15€, ανεξαρτήτου αριθμού ατόμων.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και πρωινό.

Αγία Ρουμέλη

Το  κόστος της κλίνης ανέρχεται σε  15€, ανεξαρτήτου αριθμού ατόμων.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται και πρωινό.

Εισιτήριο πλοίου : 12€

Είσοδος στο φαράγγι : 5€

Δεν θα μαζευτούν χρήματα για τις πληρωμές (παρά μόνο μέσα στο πούλμαν για το κόστος μεταφοράς). Όλα πληρώνονται από εσάς, απευθείας στα ξενοδοχεία και στα εκδοτήρια εισιτηρίων του πλοίου και του Φαραγγιού.

Για την διαδρομή μέσα στο Φαράγγι, προτείνεται μικρό σακίδιο πλάτης με τα απολύτως απαραίτητα.   Οπωσδήποτε, οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους ορειβατικά ή αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό.

Όπως και κάθε χρόνο, εννοείται ότι, οι εκτός Τράπεζας παρέες συναδέλφων, είναι ευπρόσδεκτες να συμμετέχουν στην εκδρομή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αποστέλλονται, μόνο με ηλεκτρονική αλληλογραφία  μέχρι την Παρασκευή  27/9/2019, στο παρακάτω email:

sepasyt@otoe.gr

Παρακαλούμε να αναφέρετε στο email που θα αποστείλετε, ακριβή αριθμό ατόμων και δωματίων που επιθυμείτε, όπως επίσης και τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο  συναδέλφου και κινητό τηλέφωνο).

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας
Κλείσιμο