ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο1 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ/Σ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΣ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από χτες 6/3/2018 ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την ίδρυση του Σωματείου μας και αφορά την εκπροσώπηση των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας.

Όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο Σύλλογός μας με παρεμβάσεις του προσπαθούσε να υλοποιήσει το αυτονόητο και σύμφωνα με το καταστατικό της Τράπεζας και το Νόμο 1667/86 όπως ισχύει, εξαρχής για την εκπροσώπηση, αυτό που είχε τεθεί και τελικά συμφωνήθηκε από την πλευρά μας με την Διοίκηση, ήταν η εκπροσώπηση να πραγματοποιηθεί με τις αρχαιρεσίες της Τράπεζας και σύμφωνα με τον παραπάνω Νόμο.

Επιθυμία για πολλά χρόνια του Σωματείου μας ήταν να εκλέγουμε τον εκπρόσωπό μας μέσω των αρχαιρεσιών μας, ωστόσο όμως επικράτησε η άποψη των Νομικών, σύμφωνα με την οποία η εκλογή θα έπρεπε να γίνει από μη μέλη του Συνεταιρισμού και ταυτόχρονα εργαζόμενους στην Τράπεζα.

Μετά λοιπόν τις αρχαιρεσίες των εργαζομένων μη μελών του Συνεταιρισμού, που πραγματοποιήθηκαν στις 7/2/2018 σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον Νόμο και με την στήριξη σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, εκλέχθηκε ομόφωνα ως εκπρόσωπος ο επί 14 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου μας, νυν μέλος του Δ/Σ και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, συν. Βοργιάς Στέλιος και ως αναπληρωματικός ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας συν. Δραμουντάνης Βαγγέλης.

Συνάδελφοι ο σκοπός της εκπροσώπησης μας είναι η δυνατότητα έκφρασης του Συλλόγου μας για τα εργασιακά ζητήματα, και η άμεση ενημέρωση του σε θέματα πολιτικής και στρατηγικής της Τράπεζας μας.

Το Σωματείο μας είναι αποφασισμένο να συνεχίσει την προσπάθεια και τους αγώνες για αξιοκρατία, βελτίωση των εργασιακών σχέσεων, προάσπιση των δικαιωμάτων μας και συνάμα να συμβάλει στην αναπτυξιακή πορεία της Τράπεζας μας.

Ο Σύλλογος μας αφού περίμενε την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας χτες 6/3/2018, σας ενημερώνει επίσημα πλέον με την παρούσα ανακοίνωση και εύχεται με τη σειρά του καλή θητεία στο νέο Δ/Σ που προέκυψε.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

 

για τον Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                    Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

 

Γιάννης Ζ. Δραμουντάνης                                      Δραμουντάνης Η. Βαγγέλης  

 

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Αφήστε μια απάντηση

Κλείσιμο