ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο4 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 30 MAΪΟΥ 2018

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας με ομόφωνη απόφαση του, στηρίζει και συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της 30Ης Μαΐου 2018 που πραγματοποιείται  και εντάσσεται στα πλαίσια της «Κοινωνικής Συμμαχίας», σε συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων της χώρας και καλεί τους όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν με τους το δικό τους αγωνιστικό παρόν.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι βιώνουμε καθημερινά όπως και το σύνολο των πολιτών, τα αποτελέσματα μιας παρατεταμένης και πρωτοφανούς σε ένταση και διάρκεια επίθεσης, στα οικονομικά, εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

Η οικονομία και η κοινωνία εγκλωβισμένη σε έναν συνεχή φαύλο κύκλο όπου κυριαρχεί η πόλωση και ο κοινωνικός αυτοματισμός, περιθωριοποιεί ολοένα και περισσότερες υγιείς παραγωγικές δυνάμεις και καταδικάζει σε οικονομική και κοινωνική ασφυξία, ολοένα και περισσότερους εργαζόμενους.

Η κυβερνητική πολιτική συνεχίζει να φορτώνει στους εργαζόμενους το σύνολο των μνημονιακών υποχρεώσεων, πέρα από την υπερφορολόγηση και την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει.

Οι εργαζόμενοι στις Τράπεζες απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η βάναυση υπερφορολόγηση, η συρρίκνωση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, η υποβάθμιση της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης.

Η χώρα μας βρίσκεται σε βαθιά παρατεταμένη και ανακυκλούμενη οικονομική δυσπραγία, με θύματα όχι μόνο τις παραγωγικές τάξεις, αλλά και τους ευάλωτους πολίτες. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να ενώσουμε τις φωνές μας και με συντονισμένες ενέργειες να αντιδράσουμε στα μέτρα που αποτελούν την ‘’ταφόπλακα’’ κυρίως για εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στις  08:00 π.μ. στη  Εφορία Ηρακλείου, στα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και στον Ν. Αττικής στην συγκέντρωση τραπεζοϋπαλλήλων στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 π.μ.

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΪΟΥ 2018

                                                                   Για τον Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                      Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

 Γιάννης Ζ. Δραμουντάνης                                           Βαγγέλης Η. Δραμουντάνης

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Αφήστε μια απάντηση

Κλείσιμο