ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No1 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ. ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2019

Συνάδελφοι σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία για σας και τις οικογένειες σας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 21:00μ.μ. στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ»  (2ο  χιλ. Ηρακλείου – Μαλάδων).

Ο Σύλλογος μας θα αναλάβει το κόστος της πρόσκλησης, η οποία περιλαμβάνει πλήρες μενού, των υπαλλήλων της Τράπεζας καθώς και των οικογενειών τους. Η τιμή για τους υπόλοιπους καλεσμένους εκτός τράπεζας θα είναι 20€ ανά άτομο.

Για την ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο δυνατό συμμετοχή, (το αργότερο έως 15 Ιανουαρίου), αναφέροντας όνομα –κατάστημα ή υπηρεσία και αριθμό ατόμων, είτε μέσω mail (entelakis@pancretabank.gr, emoraitakis@pancretabank.gr, imauromatis@pancretabank.gr) είτε τηλεφωνικά (220, 097136, 265).

       Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι χαρά για όλους μας να βρεθούμε σ’ ένα όμορφο περιβάλλον, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και στις υπόλοιπες πόλεις εντός και εκτός Κρήτης.

 Σας περιμένουμε όλους.

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Αφήστε μια απάντηση

Κλείσιμο