ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 1 ΘΕΜΑ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ. ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Συνάδελφοι σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία για σας και τις οικογένειες σας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος σας προσκαλούμε στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 22:00μ.μ. στο κέντρο «ΚΤΗΜΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ»  (2ο  χιλ. Ηρακλείου – Μαλάδων) .

Ο Σύλλογος θα αναλάβει το κόστος της πρόσκλησης (πλήρες μενού), των υπαλλήλων της Τράπεζας καθώς και ενός συνοδού τους. Η τιμή της πρόσκλησης για τους υπολοίπους καλεσμένους εκτός τράπεζας θα είναι 20 ανά άτομο.

Για την ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως δηλώσετε το συντομότερο δυνατό συμμετοχή, (το αργότερο έως 13 Ιανουαρίου), αναφέροντας όνομα –κατάστημα ή υπηρεσία και αριθμό ατόμων, είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο sepasyt@otoe.gr  είτε τηλεφωνικά στο 2810332010. Σημειώνεται ότι για την επιλογή των τραπεζιών (12 ατόμων) θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

       Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα είναι χαρά για όλους μας να βρεθούμε σ’ ένα όμορφο περιβάλλον, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος και διασκεδάζοντας παρέα με την συμμετοχή της ζωντανής ορχήστρας μας.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και στις υπόλοιπες πόλεις εντός και εκτός Κρήτης.

 Σας περιμένουμε όλους.

Με τιμή

                                                       Για τον Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                   Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Δραμουντάνης Ζ. Γιάννης                                               Βαγγέλης Η. Δραμουντάνης

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας
Κλείσιμο