ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 6  ΘΕΜΑ : ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 6 ΘΕΜΑ : ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

28/3/2017

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα 28/3/2017 στα γραφεία της Τράπεζας,  η 1η συνάντηση μετά από την από 15/3/2017 πρόσκληση του Συλλόγου μας για διαπραγμάτευση για νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας παρουσία από την πλευρά της Τράπεζας του Προέδρου του Δ/Σ της Τράπεζας  κ. Λεμπιδάκη Ι. , του Αντιπροέδρου κ. Μυρτάκη Ν. του Γενικού Διευθυντή κ. Μαστοράκη Ν. του Διευθυντή Διοικητικού κ. Βασάκου Π. και του Νομικού Σύμβουλου της Τράπεζας κ. Μαρκαντωνάκη Η. και από την πλευρά του Συλλόγου μας του Προέδρου του Δ/Σ συν. Δραμουντάνη Γ., της Α΄ Αντιπροέδρου συν. Πηρουνάκη Ε., του Β΄ Αντιπροέδρου συν. Μωραϊτάκη Μ. , του Γεν. Γραμματέα συν. Δραμουντάνη Β. καθώς και του Προέδρου του ΕΚΗ συν. Βοργιά Σ. και της Νομικής Συμβούλου του ΣΕΠΑΣΥΤ κας Δερμιτζάκη Ε.

Το θετικό Αποτέλεσμα της σημερινής 1ης συνάντησης  είναι  ότι συμφώνησαν  και τα δύο μέρη ότι στηρίζουν το θεσμό της Διαπραγμάτευσης  και των Συλλογικών Συμβάσεων.

Μετά από διαλογική συζήτηση συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί  νέα συνάντηση για  την 4/5/2017 ώρα 10.00 πμ  στη οποία θα τεθούν οι λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις τυχών εξελίξεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

                                                       Για τον Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                        Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Γιάννης Ζ. Δραμουντάνης                                                    Βαγγέλης Η. Δραμουντάνης

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Αφήστε μια απάντηση

Κλείσιμο