ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ No 7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 11/7/2018  ο Σύλλογος μας  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Μυρτάκη Νικόλαο, με σκοπό να ενημερωθεί για την πορεία της ολοκλήρωσης του οργανογράμματος που έχει μείνει σε εκκρεμότητα,  για το συνέδριο της ΕΣΤΕ που πραγματοποιήθηκε με θέμα ‘’Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες στην νέα εποχή’’, καθώς και  για να γίνει  μια πρώτη συζήτηση  για την νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δεδομένης της καλής πορείας και των καλών αποτελεσμάτων της Τράπεζας, τα οποία πρέπει να ‘’αποτυπωθούν’’ και στη νέα ΕΣΣΕ προς όφελος των εργαζομένων.

Ο Σύλλογος επισήμανε την άμεση ανάγκη νέων προσλήψεων εργαζομένων ‘’πρώτης γραμμής’’, που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του συνόλου των εργασιών την Τράπεζας και που δεν αφορούν μόνο τις κεντρικές υπηρεσίες, αλλά και το δίκτυο των καταστημάτων μας.

Επίσης ο Σύλλογος ενημέρωσε τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο ότι θα καταθέσει πρόταση έως το τέλος του Αυγούστου  2018, ώστε να ξεκινήσει και επισήμως η διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την νέα ΕΣΣΕ, στη οποία θα τεθούν οι λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης, με πρόθεση αυτή, να έχει ολοκληρωθεί και εφαρμοσθεί από 1/1/2019.

Αφού τα δύο μέρη συμφωνήσαν αφενός στην  ανάγκη  ύπαρξης  νέας ΕΣΣΕ που θα διασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη, αφετέρου τόνισαν, ότι στηρίζουν το θεσμό της Διαπραγμάτευσης  και των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Τέλος υπήρξε δέσμευση από την μεριά της Διοίκησης  ότι το  επόμενο  διάστημα θα οριστικοποιηθούν  οι εκτιμήσεις για τις ανάγκες προσλήψεων νέου προσωπικού, καθώς και η ολοκλήρωση του συνόλου του οργανογράμματος της Τράπεζας.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις περαιτέρω εξελίξεις.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 Για τον Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                        Ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ.

Γιάννης Ζ. Δραμουντάνης                                               Βαγγέλης Η. Δραμουντάνης

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας

Αφήστε μια απάντηση

Κλείσιμο