Προσφορά ολοήμερης καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης – LidoSoccer

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

 Κύριοι/ες, με την παρούσα προσφορά θέλουμε να  σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα Ολοήμερης Καλοκαιρινής Απασχόλησης που διοργανώνει το Lido Soccer για δέκατη χρονιά.

Το πρόγραμμα μας απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 13 ετών. Η προσέλευση στο Lido Soccer ξεκινάει από το πρωί στις 08:00 έως τις 09:30 και περνούν μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και δραστηριότητες έως τις 16:30 οπότε έχουμε την αναχώρηση.

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες γίνονται στο σκεπαστό γήπεδο και το πρόγραμμα επεξεργάζονται πτυχιούχοι γυμναστές και παιδαγωγοί. Τα παιδιά ασχολούνται με ποδόσφαιρο, διάφορα παιχνίδια με μπάλα, μπάσκετ, βόλλεϋ, ιππασία, και γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών. Τα μικρότερα παιδιά παραμένουν στον παιδότοπο με παιδαγωγούς και παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία τους.

Πολλοί γονείς προτιμούν το προγραμμά μας από τις κατασκηνώσεις καθώς δεν χρειάζεται να αποχωρισθεί το παιδί από την οικογένεια του, όσο διαρκεί η κατασκήνωση.

Ακολουθείται πρόγραμμα ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, που περιλαμβάνει πρωϊνό, δεκατιανό, μεσημεριανό με εκλεκτές πρώτες ύλες και φρεσκομαγειρεμένα φαγητά που προετοιμάζονται στην κουζίνα του Lido Soccer.

 ΤΙΜΕΣ

  • 1 μεμονωμένη ημέρα: 17€
  • 1 εβδομάδα (Δευτέρα-Παρασκευή): 80€
  • 1 μήνας (πλην Σ/Κ): 320€

Για τον σύλλογό σας , η προσφορά μας διαμορφώνεται ως εξής:

 Πρόσθετη έκπτωση 10% .

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

 Έναρξη προγράμματος : 29/06/2020

                                                                                                         

     Με εκτίμηση,

Εμμ. Παπαδόπουλος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ O.E  –  ΑΘΛΗΤΙΚΕ Σ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗ 54 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ  www.lidosoccer.gr /  info@lidosoccer.gr    Τηλ: 2810 373344   Fax:  2810 373332 Τ.Κ : 71410   –  Ηράκλειο Κρήτης

Please follow and like us:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ

Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας
Κλείσιμο